Travel-bucketlist / wereldkaart

0001364_heart-paper-plane

Bij het welbekende, Zweedse woonwarenhuis (blauw met 4 gele letters) verkopen ze grote poster-wereldkaarten. Het is even een bouwpakketje (en voor sommige tevens ook gelijk een relatietest) maar als het doek eenmaal strak gespannen is heb je wel een flinke eyecatcher voor boven de bank. Of in de achterkamer, zoals bij ons. 🙂

DSC_0987

Wij hebben bij een boekenwinkel van die kleine ronde stickertjes gehaald in twee verschillende kleurtjes, voor hem en haar. En nu is het de bedoeling dat (bijna) de hele kaart vol komt. Want zeg nu zelf, nodigt het niet ontzettend uit om een stukje te vliegen wanneer je ziet wat de big, beautiful world ons allemaal te bieden heeft?

Mijn vriend en ik hebben al een aantal landen binnen Europa kunnen afvinken en zelf ben ik in Egypte geweest. Onlangs hebben wij samen een prachtige doorreis gemaakt door Thailand. En eerder is mijn vriend al in Malawi in Afrika geweest, op bezoek bij vrienden. Maar men, we hebben nog een hoop te gaan! 🙂 Ik wil jullie onze travel-bucketlist (buiten Europa) dan ook niet onthouden.

Destinations we dream about

 1. Laos
 2. Cambodja
 3. Myanmar
 4. Maleisië
 5. Vietnam
 6. De Filipijnen
 7. Indonesië (Bali)
 8. Japan
 9. Peru
 10. Panama
 11. Brazilië
 12. Costa Rica
 13. Jamaica
 14. Zuid-Afrika
 15. Madagascar
 16. Sumatra
 17. Congo
 18. Australië
 19. Nieuw-Zeeland
 20. Canada
Wat zijn jullie favo must-go-places?
Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s