Everybody does it

Writers jitters

writing2

Het is 3 uur ’s nachts en ik lig in bad, jawel! Impulsief als ik ben heb ik binnen twintig minuutjes na wat rondspeuren op Google deze blog geopend. Ik zit nog helemaal in mijn jetlegflow en vriendlief is alweer zijn eerste nachtdienst aan het draaien na onze prachtige vijfweekse reis door Thailand. Ik lag wat te piekeren en kon de slaap niet meer vatten. Mijn Britje Nala (A.K.A. British shorthair) ontwaakte en miauwde tegen me en opeens wist ik het. “Ik moet het gewoon doen!” Een blog beginnen.

Al mijn hele leven ben ik dol op schrijven. Ik heb een veelzijdigheid aan interesses en veelal is mij verteld dat ik er eens wat mee moet doen.

Wie niet waagt, wie niet wint, right? 

9 gedachtes over “Everybody does it

  • Zovoeltgeluk zegt:

   Ohhhh Amazone lijkt mij ook zo gaaf! Ja gaat goed. Met jou ook zo te zien? De jaren gaan snel! Ons meisje alweer bijna 2,5 :). Werk nu bij een medisch kindercentrum en ga vanaf juli de thuiszorg in! En jij?

   Liked by 1 persoon

   • loislyjourney zegt:

    Oh wat super goed zeg. Dat klinkt echt fijn. Ik werk op een kinderdagverblijf in Haarlem op de babygroep van 0 tot 2 en ben heel erg bezig met yoga etc. 🙂 ik ben na 1 jaar gestopt met vpk omdat ik het te zwaar vond in verhouding met de opleiding die ik al heb omdat met kindjes werken gewoon veel minder belastend is voor mijn mind. 🙂 de jaren vliegen voorbij. Ik vond gister een foto van ons op edit festival. We waren nog zo jong hihi.

    Like

 1. loislyjourney zegt:

  We hebben elkaar helemaal niet meer op sociale media etc maar het lijkt me leuk om je op Instagram toe te voegen. Vind het fijn om te horen dat het je goed gaat. En denk dat je een goeie mama bent voor Mayka. Hoop dat ik het goed schrijf…(denk ’t niet?) Hihi. Heb de naam altijd mooi gevonden die jullie hebben gekozen. 🙂

  Like

  • Zovoeltgeluk zegt:

   Jaaaa edit… jeetje dat is zeker lang geleden! Goed dat je je hart hebt gevolgd, dat is zoveel meer waard!
   Mijn nickname hier is dezelfde als op IG. 😉 Haar naam schrijf je helemaal goed! 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s